Δραστηριότητες

Kite Surf

To Junkpark (Πάρκο Kite στη Ναύπακτο) βρίσκεται στην περιοχή του Πούντου στο Γρίμποβο, λίγα μόλις μέτρα από το ξενοδοχείο. Το σημείο αυτό δεν επιλέχθηκε τυχαία από τους υπεύθυνους του Junkpark. Είναι από τις καλύτερες και ασφαλέστερες παράλιες για kite Surf στην Ελλάδα. Πολύ δυνατός και σταθερός αέρας Δυτικής διεύθυνσης κατάλληλη και για αρχάριους.

Rafting στον Εύηνο

Δεκαέξι (16) χιλιόμετρα από τη Ναύπακτο, δίπλα στον Εύηνο ποταμό, βρίσκεται το Χάνι Μπανιά, όπου υπάρχει και το Πάρκο Αναψυχής – Υπαίθριων Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων, “Outdoor LAB – Rafting House”, ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού, όπως Rafting, Kayak, MΤΒ, Rappel, Αναρρίχηση, Τοξοβολία, Πεζοπορία, Flying Fox, αλλά και να παρατηρήσει τη φύση ή απλά να απολαύσει το φαγητό ή το ποτό του δίπλα στο ποτάμι. 

Ορεινή πεζοπορία

Ατελείωτα χιλιόμετρα μονοπατιών μέσα από πανέμορφα δάση από έλατα και καστανιές, σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Κάθε Σάββατο πρωί οργανώνονται ομαδικές πεζοπορίες με οδηγό, σε συγκεκριμένα μονοπάτια. Για αναλυτικές πληροφορίες και χάρτες των διαδρομών πατήστε εδώ.

Βοτανικός Κήπος ΖΕΛΙΟΣ ΓΗ

Μόλις πέντε λεπτά από την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» μπορείς να συναντήσεις τον βοτανικό κήπο «Ζέλιος ΓΗ». Έναν μικρό επίγειο παράδεισο όπου με μεράκι, ξεχωριστή καλαισθησία και μετά από μια δεκαετία εργασιών, δημιούργησε η οικογένεια Ζέλιου. Βρίσκεται μόλις 25 χιλιόμετρα από τη γραφική Ναύπακτο και 20 χιλιόμετρα από το ιστορικό Μεσολόγγι.

Συνολικά σε 100 και πλέον στρέμματα γης δίπλα στον ποταμό Εύηνο, απλώνεται ο Βοτανικός κήπος «Ζέλιος ΓΗ», περιλαμβάνοντας περίπου 3.500 φυτά σε 6 θεματικούς κήπους.

Ποδήλατο Βουνού MTB

Πανέμορφες διαδρομές συνθέτουν το ιδανικό τερέν για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας. Όλα τα μονοπάτια είναι επιμελώς σηματοδοτημένα και χάρτες με οδηγίες είναι στην διάθεσή σας. Υπάρχει η δυνατότητα lift μετά από συνεννόηση. Για πληροφορίες και χάρτες διαδρομών

Off road διαδρομές

H περιοχή είναι ιδανική για εξορμήσεις 4×4. Εκατοντάδες χιλιόμετρα χωμάτινες διαδρομές μέσα σε ένα απίστευτο τοπίο, σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Μια απολαυστική δραστηριότητα που θα σας μείνει αξέχαστη σε εσάς και την παρέα σας. Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου 4×4 στην Ναύπακτο, αφήνοντας το δικό σας σε κλειστό γκαράζ.

Loading...